Olemme mukana Laitilan Energiapäivässä!

Vakka-Suomen Nuorkauppakamari on mukana Laitilan Energiapäivässä la 23.4.2016 hauskalla ENERGIAT ESIIN, VAIKUTA KUVALLA tempauksella. Standiimme tulee ammattilainen kuvaajaksi, ja yleisöllä on mahdollisuus ottaa itsestään profiilikuva vain 5 € nimelliseen hintaan. Tuomme mahdollisuuden ottaa energinen valokuva itsestään joka tuo henkilöstä parhaat puoleet esiin ja energisen ensivaikutuksen.

Hyvää profiilikuvaa tarvitaan esimerkiksi CV- ja somekanavissa (LinkedIn, Facebook ym)

Mukana menossa meillä on Uudenkaupungin Fenno Optiikka, joka tuo standille esille valikoiman tämän hetken tyylikkäimpiä silmälasi kehyksiä, joita saa halutessaan lainata vaikka kuvauksen ajaksi.

Tempauksella haluamme tuoda esille Nuorkauppakamaritoimintaa, energisellä ja hauskalla mutta kuitenkin hyvin hyödyllisellä ja käyttökelpoisella tavalla.

Kuva otetaan paikanpäällä ”kuvauspisteessämme” ja toimitetaan parin viikon sisällä s-postilla asiakkaille. Kuvan hinta on 5 €, käteismaksu paikan päällä.

logo_2016Seutukunnan monipuolisimmat energiamessut järjestetään Laitilan jäähallilla 23. huhtikuuta 2016 laajempana kuin koskaan. Jo seitsemättä kertaa järjestettävillä Messuilla on nähtävillä kotitalouksien tuoreimmat energiaratkaisut nykypäivän vaatimuksiin unohtamatta pk-sektoria. Lisätietoja messuista: energiapaiva.fi

Messut ovat avoinna lauantaina klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Tavataanhan siellä!

some Energiat esiin!


You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *