ESITTELYSSÄ INTOHIMOINEN YRITYS VAKKA-SUOMESTA: Laitilan Kanatarha By Munax Oy

Intohimoinen Yritystarina-Munax Oy

Kolmen yrittäjän ideoilla uusia kananmunainnovaatioita

Eletään loppuvuotta 2003. Kolme kananmunatuottajaa Torikan Janne, Majanderin Hannu ja Vennon Juha perustavat oman kananmunapakkaamon kananmunapitäjään Laitilaan. Uuden pakkaamon tuotteilla ei ole olemassa olevia markkinoita, mutta usko omaan tekemiseen on kova. 

Nyt kolmetoista vuotta myöhemmin Munax Oy on noussut Suomen monipuolisimmaksi kananmunataloksi.  Kolmen ammattitaitoisen yrittäjän osaamisella kananmunasta kehitetään innovatiivisia ja terveellisiä kananmunatuotteita. Yrityksen omissa tuotekehitystiloissa ideoitiin myös maailman ensiesittelyssä vuonna 2015 ollut Laitilan Kanatarhan Proegg Smoothie. Uniikki valkuaisjuoma on valmistettu aidoista marjasoseista ja kananmunanvalkuaisista.

Intohimoinen Yritys 2016 on Inspired in Finlandin* ja Savonlinnan Oopperajuhlien projekti, jossa nostetaan esiin 100 intohimoista yritystä. Profiilikuvamerkki-3.jpgSuomen Nuorkauppakamarit vastaa yritystarinoiden keruusta, eli pääsee eturivistä nostamaan intohimoisia yrityksiä esiin. Vakka-Suomen Nuorkauppakamari haluaa nostaa esiin intohimoisia yritystarinoita Vakka-Suomen alueelta ja kertoa intohimoisia tarinoita eteenpäin.

LaitilanKanatarhaByMunax_anton

..Munax Oy panostaa suomalaiseen osaamiseen ja laatuun. Suomalaisen tuotekehittelyn tuloksena on smoothien lisäksi syntynyt lisäaineeton ja laktoositon Laitilan Munavoi. Alkuvuodesta 2016 Munax Oy toi kauppoihin myös valmiiksi kypsennettyä, 100% kananmunanvalkuaista, jota voi viipaloida salaattiin, ruokiin ja leivän päälle tarjoten ruokaisan ja terveellisen vaihtoehdon. 

Uusien, ennennäkemättömien tuotteiden kehittäminen vaatii raaka-aineen perusteellista tuntemusta, mutta ennen kaikkea myös intohimoa, uskallusta ja rohkeutta tehdä päätöksiä.

Omistajien mukaan kananmuna eri muodoissa nousee tulevaisuudessa yhä vahvemmin maidon ja maitovalmisteiden, kuten juustojen ja rahkojen rinnalle. Kananmunalla menee paremmin kuin aikoihin. Lue tarina kokonaisuudessaan täältä

Munax on kehittänyt innovatiivisesti uusia tuotteita kananmunasta

Munax on kehittänyt innovatiivisesti uusia tuotteita kananmunasta

www.munax.fi


You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *